Oryantasyon Programı Açılış Konseri ve Resim Sergisi

Son Güncelleme Tarihi : 19.01.2016 10:33:07

Bölümümüz, Eğitim Fakültesi Oryantasyon Programı Kapsamında Açılış Konseri ve Resim Sergisi etkinliklerini gerçekleştirdi.

Eğitim Fakültesinde okumaya hak kazanan birinci sınıf öğrencilerine yönelik 25.09.2014 tarihinde yapılan oryantasyon programı açılışında, Müzik Anabilim Dalı öğretim elemanları Samir GÜLAHMEDOV’un yönetiminde Lilia CALINCOVA’nın da yer aldığı  orkestra ve öğretim görevlisi Özlem ARSLAN’ın hazırladığı  koro öğrencilerinden oluşan müzik etkinliği AKM'de gerçekleştirildi.

Ayrıca Oryantasyon Programı açılışında, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergi, Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. A. Cem ÖZAL’ın koordinasyonunda gerçekleştirildi. Anabilim Dalları Başkanlarınca yeni kazanan öğrencilere dönük tanıtıcı bilgiler verildi.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü
İletişim: